Ένα συναρπαστικό μυθιστόρημα από τη ζωή και τη δράση του Κύπριου Δραγουμάνου Χατζηγεωργάκη Κορνέσιου, ο οποίος απέκτησε δύναμη και πλούτη, μέχρι που οι επιτυχίες του αυτές οδήγησαν τους Τούρκους να τον θανατώσουν. Μια τραγική διφορούμενη φυσιογνωμία που θα συγκλονίσει.

Η ζωή και ο έρωτας κατά τη διάρκεια της θητείας των πρώτων Κύπριων στρατιωτών. Ένα μυθιστόρημα στο οποίο η σκληρή ζωή, ο κίνδυνος και η ανθρώπινη πλεονεξία θα συμμαχίσουν για να κάνουν τη θητεία ενός φαντάρου απόλαυση και βάσανο μαζί. Ένα βιβλίο που θα αγαπήσετε για την ανθρωπιά που ακόμη υπάρχει.

Ένας άνθρωπος γεμάτος ανθρωπιά μοιράζει την περιουσία του, σκορπά αγάπη και φιλία, γιατρεύει τους φτωχούς στους δύσκολους χρόνους του β' παγκόσμιου πολέμου. Ένας άνθρωπος με μεγάλη καρδιά, γεμάτος ιδανικά και ελπίδες θα σας ξεναγήσει στον κόσμο της αγάπης και θα σας μάθει γιατί δεν πρέπει να μαδάτε μαργαρίτες.

Τρεις νουβέλες για τρεις αρχαίους Κύπριους βασιλιάδες, που σημάδεψαν την εποχή τους με τη δράση και τους έρωτές τους. Τρεις μεγάλες προσωπικότητες ζωντανεύουν μέσα από τις σελίδες αυτές για να σας κάνουν να αγανακτήσετε, να ριγήσετε και στο τέλος να πιστοποιήσετε ότι η ιστορία για μερικούς μεγάλες άντρες δεν επαναλαμβάνεται

Μια μεγάλη ιστορική φυσιογνωμία, αδικημένη από τους ιστορικούς κι άδικα καταδικασμένη. Ο Ισαάκιος Δούκας Κομνηνός παίρνει με δόλο την εξουσία στην Κύπρο και φτιάχνει το πρώτο ενειαίο ανεξάρτητο κυπριακό κράτος. Μια διφορούμενη προσωπικότητα που με τη ζωή της θα σας συγκλονίσει

Ο βασιλιάς της Σαλαμίνας Ευαγόρας ήταν ο σπουδαιότερος βασιλιάς της Κύπρου κατά την αρχαιότητα. Είχε βοηθήσει την Αθήνα στον στρατιωτικό, πολιτικό και πολιτιστικό τομέα και είχε εισπράξει την αμέριστη βοήθεια της Αθήνας στον εξελληνισμό της Κύπρου. Μια ζωή γεμάτη δράση και έρωτα, δόξα και περιπέτεια, που θα συγκλονίσει κάθε Έλληνα.

BEST SELLER

Κάντε klick στην εικόνα για να μεταφερθείτε στη σελίδα της Μαρίας Συγκλητικής

aaaaaaaaaaaaiii